Istražite Ierapetru

Istražite Ierapetru

Tylissos Beach hotel se nalazi na nekoliko minuta šetnje od centra, popularnih prodavnica, gradske bolnice, glavne autobuske stanice, šoping centra i luke iz koje svakodnevno možete ploviti do Chrisi ostrva (Ostrva magaraca). Nalazi se na putu koji prolazi pored plaže i povezuje gradove Ierapetra i Sitia. Na malim udaljenostima se nalaze čuvena tradicionalna sela Vainia (4 kilometara), Kentri (3 kilometara), Kato chorio, Pano chorio i Episkopi (ne više od 8 kilometara). U blizini su i mnogi stari manastiri koji potiču još iz Vizantijskog perioda (možete ih postiti u nekoj od naših celodnevnih ekskurzija koje organizujemo na Vaš zahtev).

Mesta koja možete obići u gradu Ierapetra

Malo o Ierapetri

Ierapetra je moderan grad sa 12.500 stanovnika. Njegove glavne karakteristike su zamak, duge i živopisne plaže. Važi za najsunčaniji grad u Grčkoj i verovatno je to razlog zašto je poljoprivreda veoma razvijena u ovoj oblasti.

Ierapetra je grad poznat po staklenicima i proizvodnji maslina. Možemo Vam organizovati posetu staklenika ili rafineriju ulja. Molim Vas ukoliko ste raspoloženi za bilo koju turu kontaktirajte naše ljubazno osoblje na recepciji.

Списак места ПОСЕТА

Tylissos beach hotel