Istražite Ierapetru

Istražite Ierapetru

Tylissos Beach hotel se nalazi na nekoliko minuta šetnje od centra, popularnih prodavnica, gradske bolnice, glavne autobuske stanice, šoping centra i luke iz koje svakodnevno možete ploviti do Chrisi ostrva (Ostrva magaraca). Nalazi se na putu koji prolazi pored plaže i povezuje gradove Ierapetra i Sitia. Na malim udaljenostima se nalaze čuvena tradicionalna sela Vainia (4 kilometara), Kentri (3 kilometara), Kato chorio, Pano chorio i Episkopi (ne više od 8 kilometara). U blizini su i mnogi stari manastiri koji potiču još iz Vizantijskog perioda (možete ih postiti u nekoj od naših celodnevnih ekskurzija koje organizujemo na Vaš zahtev).

Mesta koja možete obići u gradu Ierapetra

Malo o Ierapetri

Ierapetra je moderan grad sa 12.500 stanovnika. Njegove glavne karakteristike su zamak, duge i živopisne plaže. Važi za najsunčaniji grad u Grčkoj i verovatno je to razlog zašto je poljoprivreda veoma razvijena u ovoj oblasti.

Ierapetra je grad poznat po staklenicima i proizvodnji maslina. Možemo Vam organizovati posetu staklenika ili rafineriju ulja. Molim Vas ukoliko ste raspoloženi za bilo koju turu kontaktirajte naše ljubazno osoblje na recepciji.

Списак места ПОСЕТА